Ingredients:
- Arròs
- Tinta de calamar
- Calamars
- Gambes de Tarragona
- Escamarlans de Tarragona
- Ceba
- Caldo per arròs negre Aneto
Preparació:
Primer de tot fregirem, les gambes i els escamarlans en una cassola, reservem en un plat, pose la ceba i la fregim, afegim els calamars tallats a trossos, desprès posem l'arròs,( jo poso una tassa de cafè plena d'arròs per persona), seguidament posem la tinta del calamar i donem unes voltes i desprès ja podem afegir el fumet (el preparem amb unes espines de rap i uns crancs amb una mica de verdureta), deixem que s'evapori l'aigua i els últims minuts posem les gambes i els escamarlans per sobre i uns minuts al forn.
Boníssim i facilíssim!!!!
Nota: El peix per preparar aquesta recepta l'he comprat a Peixateries Vila Massana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada