- 300 grams de tonyina en conserva al natural
- 6 ous
- 2 cullerades de tàperes
- 30 grams de mantega
- 20 olives negres sense os
- 6 anxoves
- 2 pebrots del piquillo
- Sal
- Pebre
Preparació:
Batre els ous amb una mica de sal. Escalfar oli en una paella, tirar els ous i coure la truita pels dos costats, un cop cuita passar-la a un plat i deixar-la refredar.
En el vas de la batedora posar la tonyina, la mantega, les olives les tàperes i les anxoves i batre tot fins que obtinguem una crema. Estirar la truita en un paper de forn, untar-la amb la crema de la tonyina, posar per sobre el pebrot de piquillo tallat a tires i enrotllar-la amb l'ajuda del paper. Embolicar la truita amb el paper de forn i posar al a nevera uns 30 minuts.
En el moment de servir tallar-la i decorar-la amb maionesa, julivert, enciam.... Boníssim!!!!!!!!!!!
Bona idea, això de la truita. Una recepta fàcil i bona que podem combinar amb molts ingredients! Bon cap de setmana, guapa!
ResponEliminahummmmmmmmmm bonissim
ResponEliminaGràcies!!!
Elimina