- Sardines fresques (Peixateries Vila-Massana)
- Tomàquets Herrero
- Farina de tempura
- Aigua freda
- Sal
- Oli d'oliva
Preparació:
Primer de tot netejarem bé les sardines treurem el cap i les espines,( no cal dir que a la teva peixateria de tota la vida et netejaran les sardines amb molt de gust) salar-les lleugerament i punxar en un pal de broqueta juntament amb un tomàquet cherry senser.
Per preparar la témpora només cal afegir aigua freda a la farina ja preparada, fins que quedi una pasta densa.
Arrebossar les sardines amb la témpora i fregir amb abundant oli calent, posar sobre paper absorbent perquè deixi anar l'excés d'oli i llest per menjar.
Haviam si un dia t'animes a fer una orli!!! Bona recepta de cara a l'estiu!
ResponEliminaOks, agafo la idea i un dia d'aquets la fare....!!!!!!!! No la he fet mai aixi que a veure que passa!!!!!
EliminaHummmm!
ResponEliminaJajaja gràcies!!!
EliminaQue ricas las sardinas,me encantan y a la barbacoa mas!estan buenisimas!besos
ResponElimina