- 600 grams de llom de vedella en un tros
- 4 cullerades de mostassa
- 1 copa de conyac
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
Preparació:
Lligar la peça de llom amb fil de cuina per evitar que perdi la forma durant la cocció (o demanar al carnisser que te la lligui). Posar el llom de vedella en una font, salpebrar i untar amb la mostassa, tirar per sobre el conyac i deixar macerar almenys 1 hora. Un cop hagi macerat afegir unes 3 cullerades d'oli d'oliva i fornejar a 220 graus durant uns 15 minuts, baixar la temperatura del forn a 180 graus i fornejar uns 10 o 15 minuts més depenen de si volem la carn rosadeta a més feta.
Deixar refredar, treure el fil, tallar molt finet i servir acompanyat amb el suc de la cocció i uns tomàquets cherry cuits al forn.
Bon profit!!!
Sandra, diuen que el rosbif és la carn per excel·lència ameriacana... i jo sóc anti yanki, però què vols que et digui, aquí també la sabem fer molt i molt bé! Un prova, la teva exquisida recepta!petonet
ResponEliminaMoltes gràcies Marina, a la cuina tot vla...ja sigui yanki, japo, italia o d'on sigui....!!!!!!!!!!
ResponElimina