Ingredients:
Per fer les magdalenes:
- 200 grams de sucre
- Ratlladura de pell de taronja
- 2 ous
- 170 grams de llet
- 170 grams d'oli de girasol
- 270 grams de farina de rebosteria
- 1/2 sobre de llevat royal
Per fer el "Buttercream":
- 250 grams de mantega a temperatura ambient
- 250 grams de sucre glass
- Colorant alimentari
Preparació:
Primer de tot preparem les magdalenes, barrejarem els ous amb el sucre i la pell de taronja i remenen fins que quedi una pasta, afegim la llet i l'oli i remenem, incorporem la farina a poc a poc i el 1/2 sobre de llevat i ho remenarem tot junt fins obtenir una pasta homogènia, omplirem els motlles de magdalena 3/4 parts, amb el forn preescalfat a 180 graus posarem les magdalenes i courem uns 20 minuts, reservarem fins que es refredin.
Per fer la buttercream batrem la mantega amb unes barnilles elèctriques fins aconseguir una textura de crema, sense deixar de batre afegirem el sucre en varies vegades, posarem el colorant que més ens agradi i ho posarem en una manega pastissera per poder ornamentar les magdalenes i ja estaran llestos els cupcakes!!!!!!!!!!!
Doncs per ser els primers, han quedat amb una pinta molt apetitosa...mmmmmmmmmmmm.
ResponEliminaEm quedo per aqui!