- 500 grams de cogombre
- 1 iogurt natural
- 110 grams de caldo de verdures
- Ceba crispi per decorar
Preparació:
Rentar els cogombres, treure les puntes, tallar-lo a trossos i triturar-lo, afegir el iogurt i el caldo de verdures i triturar tot junt, rectificar de sal i afegir una mica de pebre negre.
Deixar refredar a la nevera fins el moment de servir.
Al moment de servir posar una mica de ceba crispi per sobre, li dona un toc molt especial!!! Bon profit!!!!
Eps! Aquesta me l'apunto, Sandra! Una bona manera de menjar cogombre d'una forma diferent. petons
ResponEliminaEs bonissima aquesta sopa, us la recomano!!!
EliminaQuè fresquet deu estar, m'agrada la idea
ResponEliminagracies, es bonissim!!!!
EliminaGenial, m´agrada el cogombre. La presentació de 10!
ResponEliminaGracies, la veritat es que és bonissima!!!
Elimina