Ingredients:
- 1 ceba
- 1 carabassó
- 1 pebrot verd
- Formatge blau
- 1 ou
- Pasta philo
- Sèsam
Preparació:
Primer de tot tallarem la ceba, el carabassó i el pebrot i ho courem al microones amb un rajolí d'oli i una mica de sal, (el temps i la potència dependrà de cada microones), seguidament tallarem la pasta philo a tires d'uns 10 cm. d'ample, posarem una mica de verdura en un extrem i un tros de formatge, enrotllarem com una samosa i ho pintarem amb ou batut i posarem un polsim de sèsam per sobre, i al forn a uns 200 graus, uns 10 minuts( el temps de cocció dependrà de cada forn).
Que bones aquestes samoses, Sandra! Me'n menjaria unes quantes... he he . Petons
ResponElimina1000 gràcies!!!
Eliminauna recepta bonissima, ens encanta el teu blog, tens receptes estupendes, et convidem a passar-te pel nostre, http://elmagoylabruja.blogspot.com moltes abraçades.sandra y josemaria
ResponEliminaMoltes gràcies, i encantada de passar pel vostre blog!!!
EliminaNo coneixia aquesta recepta, al menys que tingués aquest nom. M'agrada molt
ResponEliminaLa samosa és una cresta d'origen Indú, el que per nosaltres seria la cresta de bonitol, doncs per ells és la samosa, és pot farcir de moltissimes coses, ells principalment la fan de carn, pero jo la volia fer més lleugera, desitjo que t'agradi!!!
Elimina