Ingredients:
- 1 massa de pasta de full
- 3 pomes golden
- 2 ous
- 100gr. mató
- 200gr. nata liquida
- 80gr sucre
- canyella en pols
Preparació:
Preescalfem el forn a 200 graus.
Folrarem el motlle amb la massa i punxarem el fons, fornejarem la massa uns 3 minuts a 200 graus vigilant de que no s'infli.
Pelarem les pomes i tallarem a lamines fines, reservarem.
Batrem els ous amb el sucre i desprès afegirem el mató i la nata i barrejarem bé, si fa falta ho batrem amb la turmix.
Posarem la barreja obtinguda en un bol i afegirem poma trinxadeta i ho barregem tot.
Tirem en la base de pasta de full la barreja i posem per sobre lamines de poma donant forma de ventall.
Posarem una mica de canyella i sucre i ho fornejarem uns 35 minuts a 180 graus. ( el temps de cocció dependrà de cada forn)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada