Ingredients:
- 2 pits de pollastre filetejats
- 1 pebrot vermell escalivat
- Formatge
- Sal
- Pebre
Preparació:
Primer de tot posarem el els trossos de pollastre un al costat de l'altre per tal de poder enrotllar, sobre del paper film, salpebrem i posem al centre el pebrot escalivat i el formatge, enrotllarem i embolicarem ven embolicat amb el paper film com si fos un caramel, si cal afegirem més paper film, no pot quedar cap forat.
Posarem el caramel de pollastre en un plat i cap al microones uns 10 minuts....un cop cuit ho deixem reposar una mica i desemboliquem amb compte de que no es trenqui, tallem a rodanxes i acompanyem amb una amanida o amb una mica d'arròs blanc.
Que ricoooo!!,esta receta la tengo que hacer,me gusta todo lo que le has puesto!
ResponEliminaBesines
Muchas gracias Miriam!!!!
ResponEliminaep, que bons! I és una recepta molt sana, Sandra! M'agrada. Bon cap de setmana, guapa. has canviat la foto de perfil, oi? ;-))
ResponEliminaHola Marina!!!! Bon cap de setmana per tu també!!!! Siiiii, he posat una altra foto!!! :-)
Elimina