Ingredients:
- 300 grams de farina
- 1/2 sobre de llevat
- 1 iogurt natural
- Sal
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Formatge rallat
Preparació:
Barrejar tots els ingredients, menys el formatge, pastar tot junt fins que quedi una massa homogènia.
Fer una bola i deixar reposar a la nevera uns 10 minuts.
Agafar boles i aixafar amb el corró, afegir el formatge, tornar a doblar sobre si mateix i extendre amb el corró.
Posar els panets en una paella amb oli perquè es torrin pels dos costats!!!!!
Es un pa molt fàcil de fer i està boníssim.
Jo l'he fet alguna vegada i està molt bo recient fet, oi???
ResponEliminaSi vols pots veuren l'enllaç de quan el vaig publicar:
http://misdulcespreferidos.blogspot.com.es/2012/06/chapati-roti.html
Fins aviat
*Pilar*
Ah, també se'n diu Roti...!!!
ResponEliminaEts una valenta! Sempre experimentes coses noves, Sandra. M'encanta...! Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaSegur que està boníssim, i m'encanta que sigui tant fàcil! no se'm hauria acudit mai de que es feien amb iogurt!! una recepta que la guardaré a la reserva, l'he de provar de fer.
ResponElimina