- 4 patates grans
- Barreja de bolets
- Pebre
- Sal
- Mantega
- Ou i pa rallat (per arrebossar)
Preparació:
Primer de tot es bullen les patates amb pell fins que estiguin cuites, en una paella a part es fregeixen els bolets (jo vaig posar una barreja que portava ceps, trompetes de la mort i cama-grocs).
Aixafarem les patates com per fer puré, afegirem els bolets, sal, pebre i una mica de mantega, i ho posarem tot junt a la nevera perquè agafi més cos.
Un cop s'hagi refredat formarem les croquetes les arrebossarem amb ou i pa rallat i fregirem amb oli ben calent.
Uau! Que bones, Sandra, quina pinta! I veig que no hi poses gens de llet? No ho he fet mai, així. Sempre ho faig amb beixamel. Ho provaré! petons
ResponEliminaVaig posar una mica de mantega, pero també si pot posar llet...!!!! Estan bonissimes!!!
EliminaSense beixamel no n'he fet mai, és una bona idea. I ara que aviat podrem tenir bolets, ho haurem de provar!!
ResponEliminaProveu-ho us encantaràn!!!!!!!
EliminaMmm tenen molt bona pinta! Mai n'he provat de fer croquetes de patates i bolets! Em sembla una bona combinació i original.
ResponEliminaEstan molt bones i sense beixamel són més light..!!!!
Eliminabonissim
ResponEliminaGràcies!!!
EliminaNo he probado nunca estas croquetas, pero me parecen deliciosas, con ese toque de setas tienen que ser una maravilla. Besicos
ResponEliminaSon una maravilla, como tu bien dices, un abrazo!!!
Elimina