Ingredients:
- 2 albergínies
- 2 pebrots vermells
- Tahin (pasta de sèsam)
- Sal
- Pebre negre
- 1 llauna de tonyina al natural
Preparació:
Primer de tot escalivarem les albergínies i els pebrots al forn, uns 30 minuts a màxima temperatura (el temps dependrà de cada forn).
Un cop estigui tot escalivat traurem la polpa de les albergínies i les posarem en un triturador, afegirem 2 cullerades de tahin sal i pebre i triturarem tot junt i ja està llest!!!!
Per al paté de pebrot traurem la polpa la posarem en un triturador, afegirem una llauna de tonyina, sal i pebre i llest!!!!
Me encanta la idea!
ResponEliminaGracias Magda!!!
EliminaQUE DELICIOSOS PATES VEGETALES AMIGA.ME LO APUNTO CON TU PERMISO...BESOS Y TE SIGO
ResponEliminahttp://doris-miscosillas.blogspot.com.es/
Gracias Doris!!!
EliminaHola guapa, acabo de visitar tu blog, y me quedo de seguidora, me ha encantado las cosas buenas que haces, si te apetece pasar por el mio estare encantada. Muchos besos
ResponEliminaHola Maria, bienvenida a mi blog y por supuesto que me passo po el tuyo!!!
EliminaQuina idea més bona, segur que està re-bo!
ResponEliminaMoltissimes gràcies
EliminaMe gustan todos los pâtés , ya estoy entre tu lista de seguidores, un beso.
ResponElimina