1 d’agost del 2012

Pates vegetals!!!




Ingredients:


  • 2 albergínies
  • 2 pebrots vermells
  • Tahin (pasta de sèsam)
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 llauna de tonyina al natural







Preparació:
Primer de tot escalivarem les albergínies i els pebrots al forn, uns 30 minuts a màxima temperatura (el temps dependrà de cada forn).
Un cop estigui tot escalivat traurem la polpa de les albergínies i les posarem en un triturador, afegirem 2 cullerades de tahin sal i pebre i triturarem tot junt i ja està llest!!!!
Per al paté de pebrot traurem la polpa la posarem en un triturador, afegirem una llauna de tonyina, sal i pebre i llest!!!!

9 comentaris:

  1. QUE DELICIOSOS PATES VEGETALES AMIGA.ME LO APUNTO CON TU PERMISO...BESOS Y TE SIGO
    http://doris-miscosillas.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Hola guapa, acabo de visitar tu blog, y me quedo de seguidora, me ha encantado las cosas buenas que haces, si te apetece pasar por el mio estare encantada. Muchos besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria, bienvenida a mi blog y por supuesto que me passo po el tuyo!!!

      Elimina
  3. Quina idea més bona, segur que està re-bo!

    ResponElimina
  4. Me gustan todos los pâtés , ya estoy entre tu lista de seguidores, un beso.

    ResponElimina