- 400 grams de mongeta cuita
- 2 tomàquets
- 1/2 ceba
- 1 llauna de tonyina
- 2 ous durs
- Sal
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
Preparació:
Primer de tot tallem a daus els tomàquets, la ceba i els ou. Posem les mongetes en una safata, afegim els tomàquets la ceba i els ous, posem sal, un rajolí de vinagre de poma (perquè perdi la fortor la ceba) i oli, remenem bé i afegim la llauna de tonyina(en el meu cas era tonyina al natural), podem afegir també una mica de julivert per donar un toc de color.
Ho deixem reposar a la nevera tapat amb paper film aproximadament 2 horetes, i llestos!!!!!
Que bo l'empedrat!!!
ResponEliminaJo el faig amb bacallà esqueixat!
PTNTS
Dolça
Bonissim!!!! Un dia d'aquests el fare amb bacallà, m'ha agradat la idea!!!!
EliminaGracies!!!!!