12 de març del 2012

MAGDALENES CASOLANES


Ingredients:
  • 250 grams de farina
  • 250 grams de sucre
  • 75ml. d'oli
  • 125ml. de nata
  • 1 sobre de llevat royal
  • 3 ous
  • ratlladura de taronja
Preparació:
Primer de tot batrem els ous en un bol, desprès anirem afegint a poc a poc el sucre, i la resta d'ingredients, l'oli, la nata, el llevat, la farina, i la ratlladura de taronja, fins que quedi una pasta homogènia i deixarem reposar uns 10 minuts.
Un cop hagi reposat posem la massa en els motlles de magdalena mes o menys fins la meitat, empolvoreu amb una mica de sucre i ho posem al forn ja calent a 180 graus uns 20 minuts ( el temps de cocció dependrà de cada forn).
Primer posarem el forn només a baix uns 12 minuts i quant les magdalenes hagin pujat posarem forn d'alt i baix.
Durant la cocció i almenys uns 10 minuts desprès de coure millor no obrir el forn per evitar que les magdalenes no pugin.

Nota: La ratlladura de taronja la pots canviar per ratlladura de llimona o per trossets de xocolata o el que et vingui de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada