Ingredients:
- 200 grams de farina
- 6 grams de llevat fresc
- 130ml. d'aigua
- 4 cullerades d'oli
- Romaní
- Alfàbrega
- Tomàquets cirera
- Sal
Preparació:
Es desfà el llevat amb l'aigua tèbia.Es posa en un bol la farina i la sal, posem a sobre l'aigua amb el llevat i l'oli i amassem fins formar una bola, es deixa reposar fins que dobli el seu volum.
Un cop hagi reposat la massa li donem forma amb els dits i li fem petits foradets amb els dits.
Es tallen els tomàquets cirera i els posem per sobre, es pinta la massa amb una mica d'oli d'oliva i empolvoreu amb les herbes, deixar reposar la massa una mitja hora.
Un cop hagi reposat preescalfem el forn a 250 graus i quant estigui calent fornegem uns 20 minuts. ( el temps de cocció dependrà de cada forn)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada