Ingredients:
- 75gr mantega
- 225gr llet
- 20gr llevat sec o 40 llevat fresc
- 200gr sucre
- 425gr Farina
- 1 ou per pintar
- Sucre per decorar
Preparació
En un bol barregem tots els ingredients i amassem fins que quedi una massa fina que no s'enganxi als dits.
Ho deixem reposar, tapat amb un drap, fins que dobli el seu volum.
Quant la massa hagi doblat el seu volum, es formen pilotetes d'uns 45gr, s'aixafen amb la ma i al centre i posem el farcit al gust (xocolata, melmelada, fruita gebrada....).
Es formen boletes i es posen a sobre d'una safata de forn, el cantó lleig al cul de la safata, forrada amb paper de forn o amb un silpat, es deixen reposar una atra vegada fins que doblin el seu volum.
Es pinten amb l'ou i s'enfornen a 180graus, amb el forn prèviament escalfat durant uns 20 minuts fins que estiguin ven rossos.(els temps de forn dependrà de cada forn).
Ha de ser boníssim...ja he copiat la recepta, a veure si m´animo...petonets
ResponEliminaMoltes gracies Mª Jose, la veritat que es molt bo, ja el faras i em dius el resultat!!!!
ResponEliminat´ha quedat impresionant
ResponEliminaHolaaaa, lo primero gracias por tu visita a mi blog y por hacerte seguidora, me encanta conocer gente, aunque no siempre puedo llegar a comentar a todos!
ResponEliminaEste brioche se ve de maravilla, me chiflan este tipo de dulces. Te auguro el mayor de los éxitos con tu recién estrenado blog!
Me alegro de conocerte,
Un besooooo
Muchas gracias Marisa!!!! Soy seguidora tuya porque me encanto tu blog!!!!
EliminaUn beso!!!!!!!!!
Seguro que sabe fenomenal este brioche, ¿al final de qué lo rellenaste? Yo haría uno de cada...jejejej.
ResponEliminaGracias por visitar mi blog, me quedo por aqui contigo. Te deseo todo lo mejor y con tranquilidad seguro que haces un blog estupendo.
joooooooooder, coooooooooooooño, pero es que no te reconocía en la foto.....estás en plan artista de cine y no te hacía con esa melena tan guay....ahora ya se lo del mensaje que me enviaste. Por diosssssssssssss, que no me entero. Es que no sabía de tu pseudónimo Chacarera ¿¿??.
Me alegro de que les haya gustado el bizcocho y la veo que lo has hecho en grande y en pequeñín.....estás hecha una artista -no se si de cine o qué, pero una artista.
Bss
La cocina de Mar
http://la-cocina-de-mar.blogspot.com
Hola Mar!!!!!
EliminaCreo que me confundes con alguin porque no he entendido nada de nada...!!!!!
De toda formas gracias por seguirme!!!!!